Omslaget til Bente Clods novellesamling Kyssekraft
Titel: Kyssekraft – udvidelse af erozonen
Forfatter: Bente Clod
Bog: 17 erotiske noveller om lyst og sex på tværs af køn, alder, tabuer og landegrænser.
Indhold: Da CapoSommerfuglPompejiKighulPornoPiskMiddag i byenTremandssengMy girl and mePrinsen på ærtenGudinderNy vinKyssekraftSejladsFilmLos MalditosFuldt af vinger
Emner: Erotik, sex
Sprog: Dansk
Omfang: 187 sider
Forlag: Tiderne Skifter
1. oplag: 2016
ISBN: 9788702217643
Faustnummer: 52686989
Opstilling: sk

Materiale­vur­de­ring

af Maria Sjøblom, 21-11-2016

Kort om bogen

Saftige, erotiske noveller, som beskriver lyst og sex på tværs af køn, alder og Landegrænser. For alle læsere af erotisk litteratur og især dem, som gerne vil have mere erotisk indhold end blot Mr. Grey og rige, smukke mennesker.

Beskrivelse

Bente Clod kommer i sine 17 noveller rundt om både et ældre pars erotiske eventyr, det tabuiserede forhold mellem søskende, en ung piges første lesbiske erfaring og en fortælling om en homoseksuel mand, som er forelsket i en mand, som ønsker sig mere end noget andet at være kvinde. Her er både kærlighed, rå sex, hverdagsknald, utroskab og et historisk glimt af de sidste elskende i Pompejis vulkanaske.

Vurdering

Novellesamlingen holder sig ikke inden for de konventionelle forestillinger om erotik og sex. Men det fungerer bare og novellernes forskellighed gør blot bogen mere levende. Der er bestemt en god mulighed for at få åbnet sine horisonter og opleve erotikken som andet – og meget mere – end kun mellem kvinde og mand. Her er ingen rig mand, som tager den unge kvinde med storm. Til gengæld er her både saft, livsglæde og tårepersere i mellem.

Andre bøger om samme emne

Bente Clod har tidligere udgivet den lignende novellesamling Smagen af dig. I novellesamlingerne M – erotiske noveller af mænd og K – erotiske noveller af kvinder har sex og erotik ligeledes mange udtryk, dog med noget mindre udforskning af tabuer.

Til bibliotekaren

Erotisk litteratur hitter og når det både er dansk og fremragende, som her, anbefales bredt indkøb.
Tilbage