80 år i bevægelse

Aktuelt, 28. marts 1984:

Hellere rød end død. Understreget med vejrfast spraydåse-maling. Ført med rystende sikker hånd. Af civ. ing. Eigil Poulsen, Nansensgade, København.

Morten Thing, Information, 30. marts 1984:

Det er Eigil Poulsens datter Bente Clod, der har redigeret både bidragene om og erindringerne af Eigil Poulsen. Og denne metode kan varmt anbefales af andre, der tænker på at skrive erindringer: gør det sammen med dine børn – hvis du tør!
I det her tilfælde har det haft en meget gunstig virkning. Det er faktisk nogle af de mest interessante venstrefløjserindringer, jeg har læst. Det skyldes hverken dét, Eigil Poulsen har lavet, eller hans litterære kvaliteter. Det skyldes at hans liv tegnes i et billede, som er skabt med datterens hånd, og at denne hånd ikke er problemskyende. Billedet forener på en eminent måde Eigil Poulsens offentlige og private sider, så bogen også bliver en almen bog. En bog om det politiske menneskes muligheder for at leve et ordentligt liv.

Hanne Reintoft skrev:

Bente Clods bog om sin aktive fader er mere end fornøjelig og inspirerende læsning. Den opfylder bl.a. ældrekommissionens idéer om at gengive vor ældregeneration respekt og værdighed.