Print kursuskalenderen

Coaching og online kursus

Kom og få et velfortjent spark ind i sproget! På et skrivekursus får du skærpet din sprogfornemmelse. Du får et mere realistisk syn på dine stærke og svage sider og opbygger en mærkbar identitet som en, der skriver. Du bliver en konstruktiv læser af egne og andres tekster og får et fundament at stå på, en pose af råd og vejledning at dykke ned i og kontakt med andre, der sidder og bakser derhjemme med ord under neglene. Uanset om du gerne vil i gang eller har skrevet længe, om du vil arbejde målrettet mod en udgivelse eller bare finde frem til dit eget sproglige udtryk, vil et skrivekursus ruste dig fremover til at blive bedre på papiret. Du behøver ikke have en forfatterdrøm – bare et ønske om at komme til at skrive mere og bedre!
Kurserne har først og fremmest til formål at frigøre den enkeltes kreativitet og støtte hver deltager i den retning, som er mest frugtbar for hans eller hendes talent og personlighed. Skolen ledes af Bente Clod, der står for det meste af undervisningen sammen med gæstelærere, der alle er etablerede forfattere og skrivepædagoger.
Undervisningen giver en indføring i skrivekunstens håndværk, dens fortællemetoder – og elementer som dialog, fortællesynsvinkel, personopbygning mm. Deltagerne får konstruktiv kritik af deres tekster fra holdet og læreren og råd om, hvor de selv skal sætte ind fremover.


Online Grundkursus i 9 lektioner


Har du en mellemlang eller videregående uddannelse og konstaterer du, at det bliver sværere og sværere at komme til samtale på en stilling, jo længere du har været ledig? Har du brug for noget nyt, som kan bringe dig tættere på arbejdsmarkedet?
Så er Online Grundkurset en mulighed for dig. Gennem kurset lærer du at forbedre dine færdigheder som skribent, så du kan tilbyde arbejdsgivere, at du kan skrive nyhedsbreve til kunder og virksomhedens ansatte. Det er et aktiv for virksomheder at have en ansat, som gennem sin brug af sproget kan formidle tiltag og aktualiteter, som gør virksomheden attraktiv for samarbejdspartnere og kunder. I virksomheden interne regi kan dine interne nyhedsbreve være med til at skabe en god stemning, som øger fællesskabet og effektiviserer resultatet på bundlinjen for arbejdsgiver.
Online kurset kan også hjælpe dig til, at du skriver bevidste ansøgninger, hvor du er i kontrol af sproget. Du skal blive bevidst om, hvordan en modtager kan opfatte det, du skriver. Gennem den feedback, du får på kurset, får du bevidsthed om, hvordan sproget kan støtte dig i en ansøgning i stedet for at blokere dit ønske om at komme til en samtale.
Kurset kan også hjælpe dig til at blive forfatter. Gennem 9 lektioner får du en indføring i sprogets virkemidler, og hvordan du kan formidle dit budskab bedst. Du bliver bevidst om skrivegenrer, din skrivestil, og hvilke metoder du skal styrke.
Under dit frivillige kursusforløb skal du stadig søge stillinger, men du kan i kursusperioden skrive til arbejdsgivere, at du er midt i at forbedre dine skriftlige kompetencer til gavn for virksomheden. Det er altid en fordel at skrive, at du er i færd med at opøve din evner som formidler på skrift.
Vis den detaljerede kursusbeskrivelse

Tidspunkt: vælger du selv. Hvis du for eksempel har bedst tid til at skrive om onsdagen, sender du opgaveteksten torsdag og modtager så respons og næste lektion. Får du særlig travlt en uge, skyder vi efter aftale næste aflevering.
Pris: 3.750,- kr. Depositum 1.500,- kr., der indbetales til mit kontonummer i Spar Nord, reg.nr. 9583, kontonr. 4678002185. Ved aktivering og underskreven aftale behøves intet depositum, det gælder kun for privat-elever.
Tilmelding: Brug www.skrivekurseronline.dk, brev eller telefon (+45) 208 52 79 6. Kun din tilmelding og din indbetaling af depositum sikrer dig plads på holdet. Før kursusstart modtager du et praktisk brev om evt. forberedelse, og hvor kurset foregår.
OBS: Uden at udfylde og sende tilmeldingsblanketten er du ikke tilmeldt kurset, selvom du indbetaler depositum. Med indbetalingen alene risikerer du at betale for et kursus, der er overtegnet eller aflyst, uden mulighed for e-mail- eller telefonkontakt fra Skriveinstituttet til dig, som vil gøre det lettere at aftale en returnering af beløbet eller andet.


Bogmesse i Bellacentret Besøg Bogmessen midt i november hvert år. Køb billige bøger, mød dine yndlingsforfattere eller snak med den forlægger, du gerne vil sende dit manuskript til. Se www.bogforum.dk.
Danske hjemmesider for skrivende www.forfattervaerk.net
www.afsnitp.dk
www.tidskriftenbabel.nu
www.fyldepennen.dk
www.katapult.dk
www.litlive.dk
www.huf.dk
www.literaturhaus.dk
www.novelleforlaget.dk
Se også listen over engelsksprogede hjemmesider og bøger for skrivende.


Bente Clod
Foto: Tonie Rudby

Det Danske Skrive Skriveinstitut

Bente Clod, debut 1975, leder af Det Danske Skriveinstitut, forfatter til 26 bøger, senest novellesamlingen Kyssekraft – udvidelse af erozonen (Forlaget Tiderne Skifter, 2016). Kontakt per e-mail via postkassen eller telefon (+45) 208 52 79 6.